Vilken Crowdfunding-Sajt Är Bäst?
Det finns flera kriterier att ta hänsyn till innan man startar en insamling via en insamlingsplattform. Nummer ett är tillförlitligheten hos plattformen för crowdfunding. De andra alternativen att ta hänsyn till är tillgänglighet, användarupplevelse och förståelse för systemet bakom plattformarna. Låt oss nu ta en titt på de mest utbredda crowdfunding-plattformarna i Europa.
1. VarförDonera
WhyDonate är en av de största plattformarna för crowdfunding i Europa. Plattformen är särskilt utformad för att samla in pengar till alla ändamål. Här kan du skänka pengar eller själv starta en insamling till en välgörenhetsorganisation. Den stöder också privata insamlingsprojekt. Bland de bästa crowdfunding-webbplatserna är denna plattform utan tvekan den bästa.
Om du är ett registrerat företag som crowdfundar på WhyDonate kommer de att kontrollera om du är registrerad hos ANBI och har en CBF-kvalitetsmärkning. WhyDonate, en av de kostnadsfria plattformarna för crowdfunding, hjälper också företag och organisationer som vill starta en egen crowdfunding-plattform. Om du vill ha en perfekt plats för att hjälpa dig med crowdfunding i Europa, överväg WhyDonate och börja donera till din sak utan krångel.
för mer information : https://whydonate.com/sv/blog/....crowdfunding-plattfo

10 Bästa Crowdfunding Plattformar I Europa (2023)
whydonate.com

10 Bästa Crowdfunding Plattformar I Europa (2023)

Ta reda på allt om de bästa crowdfunding plattformar i Europa (2023) i detalj för en fantastisk crowdfunding-upplevelse. Starta en insamling eller donera till en.