10 Bästa Online Insamlings Idéer
Vi har så mycket mer än bara 10 insamlingsidéer för våra läsare. Men vi har valt några för att göra din uppgift enklare.
1. Insamlingshändelser
Alla värderar ideal som hårt arbete, uthållighet och att göra gott för andra. Det är dock ofta lättare sagt än gjort. Vi tenderar att omedvetet dras in i vissa typer av övertygelser som kan hindra oss från att göra något gott för andra. Internet har talrika idéer för att hjälpa människor att bli mer givmilda.
Genom vår donationswebbplats, WhyDonate, kan vi hjälpa människor att organisera och genomföra välgörenhetsinsamlingshändelser för olika ideella organisationer. Vi har också framhävt några av de mest effektiva insamlingshändelser som människor kan starta.
2. Loppmarknad Insamling
Att sälja dina gamla saker på en loppmarknad, skräp- eller bagageloppmarknad är en av de framgångsrika välgörenhetsinsamlingsidéer att prova. Tro oss: genom att ge en ny vinkel på denna insamling kan du tjäna mycket pengar! Lär känna din målgrupp, granska de saker du planerar att sälja i detalj och bestäm vem din idealiska målgrupp är.
Få hjälp från dina vänner. När du har definierat ett tema och en plats för de saker du vill sälja kan du fråga dina vänner om de vill donera vissa saker de har. Att samla flera hushåll kan leda till en bra kombination som kommer att locka fler köpare.
På säljdagen bör det du ställer ut se välordnat, attraktivt och mysigt ut. Om möjligt, se till att du har musik, stolar och gratis drycker till dina besökare. Det finns inget mer oattraktivt än en stor hög med kläder vars utseende du inte har någon aning om. Häng upp så mycket som möjligt och märk allt väl för att samla in vitala medel till din sak.
för mer information : https://whydonate.com/sv/blog/....insamlingsideer-saml

Läs TOP Insamlingsidéer För Att Samla In Pengar Online
whydonate.com

Läs TOP Insamlingsidéer För Att Samla In Pengar Online

Vad är det bästa sättet att enkelt samla in donationer till ditt ändamål? Se de 10 bästa insamlingsidéer för att samla in pengar online!