Idealni pokloni za praznike: Top 10 setova za negu kose i kože

Sezona praznika je stigla i idealno je vreme da pronađete savršen poklon za svoje najdraže. Ako još niste odlučili šta da poklonite, imamo sjajne predloge za vas. Izabrali smo 10 vrhunskih setova iz naše ponude koji će oduševiti svakog ljubitelja nege kose i kože:


1. Moroccanoil Holiday Set 4in1 - Savršen set za kompletnu negu kose, s arganovim uljem i luksuznim neseserom.
2. Revlon Uniq One All in One Hair Treatment DUO PACK - Dva tretmana u spreju koji pružaju 10 benefita za kosu, u crvenoj poklon kutiji.
3. CosRX All About Advanced Snail Kit - Korejski set sa puževom sluzi za savršenu hidrataciju i revitalizaciju kože.
4. Alfaparf Semi Di Lino Holiday Set - Predivni setovi za različite tipove kose, pakovani u elegantne kutije sa motivima Milana.
5. Wet Brush Style Saver Kit - Set sa Wet Brush četkom i luksuznom kapom za tuširanje, idealan za zaštićenu i zdravu kosu.
6. Skin1004 Madagascar Centella Travel Kit - Putni set sa 100% ekstraktom centele za umirenje i obnavljanje kože.
7. Moroccanoil Body Travel Set - Set za negu tela sa arganovim uljem, u putnom pakovanju i luksuznom neseserom.
8. Subrina Professional Care Colour Set - Set za farbanu kosu, sa šamponom, balzamom i sprejom za UV zaštitu.
9. American Crew Fiber And Daily Cleansing Shampoo Gift Set - Savršen poklon za muškarce, s hidratantnim šamponom i proizvodom za stilizovanje.
10. Olaplex Setovi - Personalizujte poklon sa Olaplex proizvodima za intenzivnu negu kose, uključujući praznične verzije.

Pogledajte našu ponudu i iskoristite specijalne praznične sniženja. Posetite naš sajt ( https://numi.rs/preporuke/10-p....redloga-za-savrsen-p ) da pronađete savršen poklon i obradujete sebe ili nekog dragog kvalitetnim proizvodima za negu kose i kože. Ne propustite priliku za odlične ponude!

10 Predloga Za Savršen Poklon - Numi Hair & Beauty
numi.rs

10 Predloga Za Savršen Poklon - Numi Hair & Beauty

Stigla je sezona praznika i sigurni smo da ste svi u potrazi za poklonima za sebe ili sebi drage osobe. Ukoliko još uvek ne znate šta da...