Tukea LGBTQ-Yhteisöä Joukkorahoituksen Avulla
LGBT on lyhenne sanoista lesbolainen, homo, biseksuaali ja transsukupuolinen. Se voi viitata myös kaikkiin, jotka eivät ole heteroseksuaalisia tai cis-sukupuolisia, ei pelkästään niihin, jotka ovat lesbolaisia, homoja, biseksuaaleja tai transsukupuolisia. Tunnetumpi variantti, LGBTQ, sisältää kirjaimen Q ihmisille, jotka määrittelevät itsensä queeriksi tai pohtivat seksuaalista tai sukupuoli-identiteettiään, jotta heidät voidaan ottaa mukaan.
Joukkorahoituksen avulla voit tukea LGBTQ+-yhteisöä ja auttaa rahoittamaan erilaisia aloitteita ja projekteja. Voit valita tukevasi tiettyä osa-aluetta LGBTQ-yhteisössä, kuten oikeudellista tukea tai terveysaloitetta LGBT-henkilöille.
Luo kampanja, joka korostaa aiheesi merkitystä ja vaikutusta. Voit hyödyntää sosiaalisen median verkostoja, perustaa blogin tai luoda omistetun verkkosivuston tiedottaaksesi ponnisteluistasi.
Mainosta kampanjaasi eri foorumeilla tavoittaaksesi tavoitteesi ja inspiroidaksesi muita lahjoittamaan siihen. Mitä useampi ihminen tukee aihettasi, sitä todennäköisemmin saavutat tavoitteesi.
Lisätietoja : https://whydonate.com/fi/lgbtq-varainkeruu/

Mikä On LGBT- Ja LGBTQ-yhteisö? Varainkeruu LGBT-oikeuksien Puolesta
whydonate.com

Mikä On LGBT- Ja LGBTQ-yhteisö? Varainkeruu LGBT-oikeuksien Puolesta

LGBT on lyhyt muoto lesboille, homoille, biseksuaaleille ja transsukupuolisille. LGBTQ-yhteisö voi kerätä rahaa WhyDonate-sivustolla LGBT-oikeuksien ja Pride Paraden hyväksi.