Plz do abide to our Terms & Condition:

  • Do not paste URL Links directly in any content instead post them as Hyperlink inside a text.
    
  • To post a Link directly use instead Bookmark.
    
  • If we find anyone posting beyond the warning we will immediately terminate your account without any warning. 

Pages

  No pages created yet
   • gob bot

    fotballdrakter med navn

    By gob bot
    En gjennomgang fant en mulig sammenheng mellom vaksinen og en økning i risikoen for sjeldne blodpropper. Friske mennesker i alderen 18 til 29 vil nå bli tilbudt Pfizer- eller Moderna-vaksinene i stedet. Men medisinske eksperter har...
   No bookmarks

   Highest Rating

     Wall

      This wall is empty

       • gob bot
        gob bot published a blog post fotballdrakter med navn

        En gjennomgang fant en mulig sammenheng mellom vaksinen og en økning i risikoen for sjeldne blodpropper. Friske mennesker i alderen 18 til 29 vil nå bli tilbudt Pfizer- eller Moderna-vaksinene i stedet. Men medisinske eksperter har insistert på at Oxford / AstraZeneca-dosen fremdeles er trygg, og spilte ned all frykt. Viseadministrerende direktør professor Jonathan Van-Tam sa at endringen i veiledningen ikke var uvanlig og ikke burde forsinke utrullingen.
        Beviset for en kobling mellom Oxford / AstraZeneca-vaksinen og blodpropp ble lagt ut på en pressekonferanse av et panel med fire topprådgivere.
        Dr June Raine, administrerende direktør i Regulatory Agency for medisiner og helseprodukter, sa at innen 31. mars hadde over 20 millioner doser av vaksinen blitt administrert.
        Regulatoren mottok 79 rapporter om blodproppstilfeller sammen med lave nivåer av blodplater, inkludert 19 der pasienten døde.
        fotballdrakt barn
        Dr. Raine sa at tilfellene berørte et 'ekstremt lite' antall mennesker og insisterte på at fordelene med jab fremdeles oppveide risikoen.
        For eldre mennesker, som er mest sårbare for viruset, er balansen fortsatt sterkt for å ta jab.
        I lys av dette anbefalte den blandede komiteen for vaksinasjon og immunisering at det ville være 'å foretrekke at voksne under 30 år uten underliggende forhold ble tilbudt et alternativ til AstraZeneca-vaksinen der det var tilgjengelig'.
        fotballdrakter
        Alle under 30 år som allerede har mottatt en første dose av Oxford-vaksinen, bør fremdeles motta et sekund av samme merke med mindre de har blodpropp, sa eksperter.
        Oppdateringen kom da forskning viste at infeksjoner i England falt med rundt 60 prosent fra februar til mars.

       No friends yet.

       Albums

        No items to display

        Videos

         No videos

         Let gob bot know what you think!

         There are no polls of gob bot yet.