Hur Man Får Donationer Online
1. Börja Med Din Donationssida
Komma till donationssida organiserad kan göra insamlingsprocessen enklare för användarna, eftersom det eliminerar behovet av dem att gå igenom det komplicerade systemet för att hantera de olika detaljerna i transaktionen. Du kan också lägga till ett donationsformulär på din kampanjsida för att göra det mer lättillgängligt för givarna när de gör en donation online.
WhyDonate är en ledande europeisk crowdfunding-plattform som syftar till att göra insamlingsupplevelsen ännu bättre för sina användare. Du kan börja med att dela all information om din insamling på din donationssida. Senare kan du dela sidan med potentiella givare för att informera dem om ditt insamlingsmål.
2. Insamling Via E-Post För Insamling Online
Ett av de mest effektiva verktygen för insamling är e-postmarknadsföring. Det kan hjälpa dig att mobilisera volontärer, marknadsföra lediga jobb och informera om kommande evenemang. De flesta e-postmarknadsföringstjänster är mycket enkla att använda, och de kräver inte att du kan något om kodning. Med en mängd olika funktioner och mallar kan insamlare enkelt skicka e-post.
En av de största fördelarna med insamling via e-post är att det går snabbt att rekrytera volontärer, givare och kunder. Ideella organisationer kan samla in mer pengar och få fler människor att engagera sig i sin organisation med bara några få klick.
för mer information : https://whydonate.com/sv/blog/....hur-man-far-donation

Hur Man Får Donationer Online | Bästa Praxis | WhyDonate
whydonate.com

Hur Man Får Donationer Online | Bästa Praxis | WhyDonate

Hitta bästa praxis för hur man får donationer online och vilka punkter man bör följa innan man börjar be om donationer. Be om donationer på dessa unika sätt.