Hur Samlar Man In Pengar Till Välgörenhet?
1. Auktion För Insamlingsaktiviteter
Auktioner är en av de bästa idéerna för frivilligorganisationer genom tiderna eftersom auktionsföremål säljs till ett mer fantastiskt pris på grund av efterfrågan på produkten. Auktioner är också billiga. Många ovanliga och unika föremål är lämpliga för auktion. Människor lockas vanligtvis av föremål som inte avslöjas, vilket är anledningen till att auktioner är en stor hit. Se till att sprida ordet om auktionen och motivet för auktionen, och starta din insamling till det ändamål du har valt.

2. Insamling Av Frukostpengar
Frukostarrangemang är ett bra sätt att starta en insamling. Den här typen av idéer för insamlingsevenemang kan främja hälsosam frukost och utbilda deltagarna om hälsosamma matvanor. Det behöver inte nödvändigtvis vara extravagant eller stort för att uppmuntra till insamlingar för din sak. Enskilda personer kan ordna en enkel frukost utomhus och be ett lokalt cateringföretag att tillhandahålla mat. Ibland kan det också vara bra att lägga till hälsosamma drycker som te eller smoothies.
Att lägga till en fruktkorg eller hembakade kakor och sylt är också en bra idé för morgondagens frukostinsamlingar. Förklara syftet med frukostarrangemanget, be folk att donera till ändamålet och håll dem uppdaterade om resultatet av deras bidrag.
för mer information : https://whydonate.com/sv/blog/....ideer-for-insamlings

15 Enkla Idéer För Insamlingsaktiviteter Som Icke-statliga Organisationer Kan Prova
whydonate.com

15 Enkla Idéer För Insamlingsaktiviteter Som Icke-statliga Organisationer Kan Prova

Hitta 15 originella idéer till insamlingsaktiviteter för alla typer av ideella organisationer. Klicka här för bästa aktiviteter för insamling för icke-statliga organisationer.