Bästa Webbplatser För Crowdfunding För Personliga Behov Och Nödsituationer
Om du är vilse i mängden av crowdfunding-plattformar som erbjuder dig de bästa webbplatserna för personlig insamling, är vi här för att hjälpa dig. Vi kommer att välja några av de bästa webbplatserna för personlig insamling från buketten så att du bara kan oroa dig för din sak. Så låt oss läsa mer om de bästa webbplatserna för personlig insamling –
1. VarförDonera
Ärligt talat öppnar jag inte upp för WhyDonate bara för att jag är en del av plattformen. Men du kan se dig själv och förstå tillräckligt snart varför detta är en av de bästa personliga insamlingswebbplatserna genom tiderna. WhyDonate tar emot alla typer av insamlingar med öppna armar, från insamlingar inom sjukvården till crowdfunding av musik. WhyDonate är en av Europas ledande insamlingswebbplatser och ger dig möjlighet att samla in pengar för ändamål som sjukvård, begravningar och sport.
Funktioner
WhyDonate debiterar 0% plattformskostnader och inga ytterligare prenumerationskostnader.
WhyDonate ser till att dina donationer och uppgifter är säkra. Uppgifterna lagras krypterat och alla betalningar säkras av licensierade betalningsinstitut.
Alla nationella och internationella betalningsmetoder är tillgängliga på WhyDonate.
Sidorna är optimerade för att ge ett optimalt utseende på alla enheter, t.ex. stationära datorer, surfplattor eller mobiler.
Erbjuder alternativ för peer-to-peer-insamlingar.
Med WhyDonate kan du lägga till ditt eget anpassade varumärke och innehåll i insamlingar, donationsformulär och e-postmeddelanden.
Det finns fantastiska kundsupporttjänstemän som väntar på att du ska ställa en fråga så att de kan hjälpa dig.
Få tillgång till WhyDonates givardatabas med 350 000 givare.
för mer information : https://whydonate.com/sv/blog/....personliga-insamling

Topp 10 Personliga Insamlingswebbplatser | WhyDonate
whydonate.com

Topp 10 Personliga Insamlingswebbplatser | WhyDonate

Behöver du pengar just nu? Börja samla in pengar till dig själv. Vi har valt ut några av de bästa Personliga Insamlingswebbplatser för personlig insamling 2023 åt dig.