Twitch Lahjoitukset Sivun Palvelut
Toinen ominaisuus, jonka Twitch tarjoaa, on hyväntekeväisyyslahjoitukset. Twitchillä katsojat voivat tukea apua tarvitsevia ihmisiä. Twitch pyrkii auttamaan katsojia tekemään perusteltuja päätöksiä lahjoittaessaan hyväntekeväisyyteen. Se tarjoaa myös hyödyllisiä resursseja sisällöntuottajille, jotta he voivat olla luovia sisällössään ja saada tarvittaessa lahjoituksia.
Twitchin striimaajilla monilla heistä on erilliset lahjoitussivut, jotka katsojat löytävät helposti heidän kanaviltaan. Nämä sivut sisältävät linkkejä eri verkkosivustoille, kampanjoihin ja lahjoitussivuille. Joten Twitch lahjoitukset avulla ilman kolmatta osapuolta, striimaajat voivat helposti luoda ja hallita hyväntekeväisyysvarainhankintakampanjaa katsojilleen. Tämä poistaa tarpeen sinun tehdä lahjoituksia ja auttaa minimoimaan sekaannuksen riskiä.
Samoin hyväntekeväisyysjärjestöt voivat myös luoda kampanjoita striimaamisen kautta ja pyytää lahjoituksia. Twitchin Hyväntekeväisyystyökalun avulla katsojat voivat antaa rahaa mille tahansa heidän valitsemalleen hyväntekeväisyysjärjestölle. Twitch lahjoitukset avulla nämä järjestelmät varmistavat, että raha menee oikealle hyväntekeväisyyskohteelle ja tarjoavat verovähennyskelpoisia kuitteja. Muut varainhankinnan muodot, kuten tilaukset, bitit ja lahjoitukset, eivät katsota hyväntekeväisyyslahjoituksiksi eivätkä ole vähennyskelpoisia.
Vastauksena pienempien Twitch-striimaajien taloudellisiin vaikeuksiin, alusta on tuonut markkinoille ’Twitch Bitsit’, jotka ovat käytännössä yrityksen omaa valuuttaa. Twitch Bitsit ovat todellisia rahalahjoituksia, jotka tehdään Amazonin kautta. Cheer taas on kryptovaluuttojen versio, joka tukee visuaalisia ja äänihälytyksiä. Käyttäjät voivat myös käyttää PayPal-tiliään tehdäkseen lahjoituksia.
Lisätietoja : https://whydonate.com/fi/blog/twitch-lahjoitukset/

Twitch Lahjoitukset: Twitchin Lahjoitusten Perustaminen
whydonate.com

Twitch Lahjoitukset: Twitchin Lahjoitusten Perustaminen

Lue kaikki Twitch lahjoitukset ja opi, miten voit lahjoittaa Twitchissä. Twitch-paneeli, Twitch-lahjoituspainike, Twitch-vaihtoehto